Foto: DPG Media

Zoals voor veel mensen was de coronaperiode een periode waarin hij of zij misschien wel tot een belangrijk inzicht kwam. Sergio Herman behoort in elk geval tot die groep.

“Ik had het moeilijk om te aanvaarden dat niet iedereen die in mijn restaurants werkte hetzelfde oog voor detail heeft. En de mentaliteit veranderde ook tijdens corona: personeel wilde nog maar drieënhalve dag per week komen werken. Het werd jaar na jaar moeilijker om alles nog rond te krijgen. Op een gegeven moment was het overal chaos en waren er overal mensen te kort”, vertelt hij aan Gazet van Antwerpen.

Op zo’n moment vroeg Sergio zich vooral af waar hij eigenlijk mee bezig was en of dit nog altijd de droom was die hij wilde leven.

“Is het dat allemaal waard? Ik had geen zin meer om met zo’n bullshit bezig te zijn. Ik kwam dan ook nog in een scheiding terecht. Het was een heel donkere periode.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.