Foto: Vandaag247.be

Als het van Luc Caals afhangt, dan stopt hij er over drie jaar mee en gaat hij van zijn pensioen genieten. Maar dat wil wel zeggen dat hij af en toe nadenkt over zijn afscheid van de planken.

“Het zou mooi zijn als ik over drie jaar zou stoppen. Dan ben ik 75 en heb ik 55 jaar op de planken gestaan. Als ik stop op mijn 75ste geef ik misschien een groot afscheidsconcert, een show of revue. Of doe ik een laatste tournee”, zegt hij in Primo.

Luc heeft in zijn carrière veel mogen doen. Het zingen van nummers van André Hazes, een revue met Dirk Van Vooren of zijn rol als kabouter Smul.

“Allemaal enorm graag gedaan. ‘Caals zingt Hazes’ doe ik nog altijd. Er is minder vraag naar optredens dan vroeger, maar het plezier is er niet minder om. In augustus heb ik nog met mijn band van acht man opgetreden in Het Witte Paard. Mijn zoon Ilja doet dan de percussie. Hij is een goeie percussionist.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.