Foto: VTM

Een spel als ‘De Verraders’ moet voor iemand als Ingeborg een beetje een hel zijn geweest. Het spel gaat over liegen en bedriegen en dat terwijl Ingeborg net altijd eerlijk probeert te zijn.

Maar Ingeborg is en blijft Ingeborg en speelt het spel op haar manier. Er is toch een belangrijke eigenschap die haar wel heeft geholpen tijdens het spel.

“Mijn authenticiteit. In de context van ‘De verraders’ kan natuurlijk álles verdacht zijn. Met Dorianne Aussems van MNM had ik nog niet veel contact gehad, maar toch voelden we allebei direct aan dat we in hetzelfde kamp zaten. Het hebben van voldoende relativeringsvermogen helpt ook. Net als niet per se aan het langste eind willen trekken. Mensen die alleen maar willen winnen, zijn vaak degenen die verliezen”, klinkt het in Primo.

Bij sommige deelnemers lag de focus op het spel zelf en dat terwijl bij Ingeborg de focus vooral lag op het leren kennen van nieuwe mensen.

“Na mijn verblijf in het kasteel heb ik zelfs nog afgesproken met dokter Servaas Bingé, die als eerste naar huis gestuurd werd, omdat we tijdens de opnames geen tijd hadden om elkaar beter te leren kennen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.