Foto: DPG Media

Nu de kinderen van Nathalie Meskens allebei naar school gaan, heeft Nathalie weer wat meer tijd voor zichzelf en voor andere projecten. Als is het afzetten van haar zoontje Loé niet altijd even makkelijk.

“Als ik hem afzet aan school, vloeien er altijd traantjes. Maar de juf heeft me al gezegd: ‘Zodra je weg bent, stopt hij met wenen en amuseert hij zich keihard.’ Wat een geruststelling. Ik ben heel benieuwd naar zijn eerste oudercontact”, zegt trotse mama Nathalie in Story.

De nachten van Nathalie en haar partner zijn al vier jaar onderbroken. Ze voelt dat de vermoeidheid begint door te wegen en dat het ook pittige jaren zijn voor hen als koppel.

“We hebben de kleintjes kort op elkaar gekregen. Maar toch is de liefde na acht jaar nog steeds even groot. Lima en Loé eisen bijna al onze aandacht op, maar we maken bewust tijd vrij voor elkaar . Blijven communiceren en moeite doen voor elkaar: dat is zo belangrijk in een relatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.