Foto: VTM

Tanja Dexters was jarenlang samen met Miguel, de vader van haar dochter Valentina. Hij heeft zich nu verloofd met Aisha Van Zele en dat vindt Tanja prima.

“Mensen vragen me soms of ik dat erg vind, maar Miguel en ik zijn zo vervreemd van elkaar, dat ik daar niets bij voel. Ik ben wel blij dat Valentina’s papa en plusmama gelukkig zijn. Ik heb Aisha zelfs aangeraden om snel te trouwen, want mannen kunnen beginnen twijfelen”, lacht Tanja in Het Laatste Nieuws.

Wie wel een probleem heeft met de relatie van Tanja en Michael is de mama van Michael. Een verzoening tussen de twee zit er niet meteen in.

“Nee, maar ik kan daar geen spijt van hebben want ik ken haar niet. Natuurlijk is het jammer, want het is zijn mama. Veel mensen zeggen dat we goed overeen zouden komen, allebei in een badjas met een glas champagne.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.