Zanger Christoff lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn. Maar helaas zijn er wel wat elementen die hem af en toe ongelukkig kunnen maken. Zo vindt hij het erg jammer dat mensen zo veranderd zijn sinds corona.

“Korter. Veeleisender. Individualistischer. Een voorbeeld: na een optreden willen fans graag een selfie of een handtekening. Dat is niet altijd evident, ik ben bezweet, het is soms koud, dat is voor een zanger niet zonder risico, en toch, ik doe dat. Maar dan moet ik achteraf lezen: ‘Amai, ’t moest weer rap gaan, het was precies tegen zijn goesting.’ Corona is daarin een gamechanger geweest. Heel jammer”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Maar op zo’n momenten kan Christoff altijd terugvallen op zijn beste vriend of beste vriendin. Aan hen kan hij de lastigheden van het leven toevertrouwen.

“Vroeger misschien ook mijn mama, maar ze heeft gezondheidsproblemen gehad en ik wil haar daar niet meer mee lastig vallen. En vaak hou ik het ook gewoon voor mezelf. Ik ben ook weleens naar de psycholoog geweest, daar heb ik toen veel aan gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.