Foto: VTM

Er zijn maar weinig mensen die zich echt perfect zullen vinden. Ook Simen Schuddings, bekend van ‘Blind Getrouwd’ vindt zichzelf allesbehalve perfect. Maar complexen op uiterlijk vlak, daar heeft hij dan weer weinig last van.

“Ik weeg honderd kilo en ik heb een buikje, maar ik heb daar geen complex over. Ik ben wie ik ben, punt. Of dat nu met een kilootje meer of minder is, who cares? Dat verandert mijn persoonlijkheid totaal niet, en daar draait het toch om?”, zegt hij in Flair.

Tegenwoordig bestaan er veel voorgeschreven schoonheidsidealen waar je aan moet voldoen en dan moet Simen toegeven dat hij daar niet meteen aan voldoet. Maar dat deert hem niet.

“Ik vind het bewonderenswaardig dat sommigen de discipline hebben om elke dag in de fitness te staan om dat te verwezenlijken, maar dat is niks voor mij. Ik eet heel graag en ik geniet volop van het leven. Als twintiger kocht ik ooit een fitnessabonnement, dat ik uiteindelijk maar drie keer gebruikte. Dat was weggesmeten geld!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.