Foto: e5 Mode

Na het enorme succes van hun eerste samenwerking, zijn Günther Neefs en e5 terug met een gloednieuwe capsulecollectie voor het najaar. Deze tweede samenwerking belooft groter te worden, met een uitgebreide reeks elegante en veelzijdige kledingstukken onder het label Dansaert Black.

De collectie omvat twee totaal verschillende kostuums die elk hun eigen unieke charme en stijl hebben. Het eerste is een opvallend bordeaux pak, gemaakt van hoogwaardig 100% wol. Dit kostuum is een stap verder gegaan in zowel kleur als afwerking, met een bredere reverskraag, een extra horlogezakje en een opvallende paisleyprint voering. Dit modern pak met slanke pasvorm is ideaal voor mannen die durven op te vallen.

Het tweede kostuum is een klassiek driedelig donkerblauw pak met een subtiele ingeweven ruit in een fellere blauwe tint. Ook dit kostuum is gemaakt van 100% wol. De binnenvoering combineert een licht contrasterend effen blauw met een streepdesign en werd afgewerkt met een rood biesje voor een speels accent. Dit stijlvolle pak is perfect voor de klassieke man die op zoek is naar elegantie met een bijzondere twist.

De collectie wordt verder aangevuld met twee stijlvolle overhemden, gemaakt van prachtig lichtglanzende twill. De donkere knopen en het donkere biesje geven een subtiele touch aan deze overhemden met slanke pasvorm.

Voor de koude winterdagen zijn er twee truien van fijne merinowol toegevoegd aan de collectie. De ecru trui heeft een opstaande kraag met een rits, terwijl de frisse blauwe trui een rolkraag heeft. Beide truien kunnen zowel met een kostuum als met een casual broek worden gecombineerd, waardoor ze veelzijdige opties bieden voor elke gelegenheid.

Tot slot bevat de capsulecollectie een tijdloze winterjas met een geruit patroon, perfect te combineren met de verschillende outfits uit de collectie.

Deze collectie biedt stijlvolle en veelzijdige opties voor de moderne man, perfect voor elke gelegenheid dit winterseizoen.

Günther Neefs over zijn nieuwe collectie: “Na het succes van ons eerste kostuum, dat ik samen met de getalenteerde designers van e5 heb ontworpen, kondigen we nu een tweede samenwerking aan. En dit keer denken we groter: een uitgebreide collectie binnen het ‘Dansaert Black’ label, die mijn naam draagt. Ik kan niet wachten om alles in het echt te bewonderen, te voelen en vooral om het te dragen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.