Foto: VTM

De speculaties over wie Boom in ‘The Masked Singer’ is zijn best wel indrukwekkend en soms ook geloofwaardig. Maar wat denk jij van deze theorie?

Een kijker schrijft op een fansite van ‘The Masked Singer’ dat Tom Waes wel eens de boom in het programma zou kunnen zijn.

“Ik denk dat Tom Waes boom is… afleveringen Kalm Waes, in bos, iets met bomen, zong relax, hij gaat daar mediteren om te leren relaxen, doet daar iets met bomen, wandelt elke dag heel lang in de natuur, verhaal van Vlaanderen, waar hij vertelt over de Vlaamse weiden.. en Reizen Waes over ganse wereld…”, meent de kijker.

En hij is niet de enige die denkt dat Tom Waes wel eens onder dat masker zou kunnen zitten. Wat denk jij?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.