Foto: Vandaag247.be

Na lange tijd single te zijn geweest is zangeres Trisha sinds kort opnieuw gelukkig in de liefde. Met dank aan de acht jaar jongere Orlando die ze twee jaar geleden in haar binnenspeeltuin leerde kennen.

En als er volgens TV Familie één ding van Orlando gezegd kan worden, dan is het wel dat hij een heel ander type is dan haar vorige twee partners: ex-man Kurt en Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombez zaliger.

“Ja, eindelijk ene mét haar!”, lacht Trisha luid. “Orlando is meer een zuiders type, met een baardje. Ja, ’t is een knappe man, hé. Ik ben blij dat ik eindelijk tot inzicht ben gekomen. Ik had m’n hart gewoon afgesloten na al dat liefdesleed. Lang dacht ik ook: ‘Welke man wil er nu een mama met vier kinderen’”, zegt ze. Maar dat maakte voor Orlando niets uit. De twee sluiten inmiddels zelfs niet uit dat er in de toekomst nog een liefdesbaby van hen beiden komt, zo blijkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.