Foto: VTM

Ten tijde van haar ‘regeerperiode’ als Miss België ontmoette Annelien Coorevits de latere Amerikaanse president Donald Trump. In een gesprek met het weekblad Humo haalt ze enigszins huiverend herinneringen op aan dat moment.

“Dat was in het kader van de Miss World-verkiezing in Mexico. Ik kwam als 19- of 20-jarige van het vliegtuig met 100 kilo bagage. Het was een reisdag, dus ik had een trainingspak aan, sneakers en een hoodie”, weet Annelien nog.

“Maar wat gebeurt er wanneer ik uitstap? Links en rechts komen opeens béélden van vrouwen op me af, onberispelijke, kortgerokte wezens op trapladders van hakken.”

“We werden uiteindelijk met z’n allen op een rij gezet, om voorgesteld te worden aan een gretig zoenen in ontvangst nemende Donald Trump”, vervolgt Annelien. “Althans tot hij bij mij kwam: hij negeerde me straal en ging vlotjes over tot de vrouw naast me. Hij dacht wellicht dat ik een hulpje was “, lacht ze, zonder enige spijt dat ze aan een zoenende Trump ontsnapt is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.