Foto: Contentcuration.be

Hoewel het inmiddels al een paar jaar geleden is dat Martin Heylen de pensioengerechtigde leeftijd bereikte, blijft hij nog steeds met veel enthousiasme goed gesmaakte tv-programma’s maken. “Stoppen met vertellen, dat ga ik nooit doen. Da’s mijn natuur, en de natuur kan je niet tegenhouden”, klinkt het in Dag Allemaal

Maar een workaholic is hij naar eigen zeggen niet. Zijn werk kan hij dan ook makkelijk achter zich laten, stelt Martin: “Vooral sinds onze kleindochter Renée geboren is. Op woensdagmiddag, als mijn vrouw en ik gaan babysitten, bestaat de rest van de wereld niet meer voor mij”, zegt hij.

“Verwennen betekent vooral tijd geven”, vervolgt Martin. “En ik heb vaak geen tijd, maar als Renée er is, bestaat alleen zij”, verzekert hij. “De komende maanden ga ik wel wat gas terugnemen. De voorbije acht jaar heb ik hard gewerkt en als ik aan dit tempo doorga, zou dat wel eens als een boemerang in m’n gezicht kunnen terugkomen. En rust en bezinning geven frisse ideeën, daar kijk ik naar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.