Foto: VTM

Begin september 2023 overleed acteur Ivo Pauwels, voor altijd onsterfelijk als ‘Nonkel Jef’ uit de gelijknamige VTM-reeks op 85-jarige leeftijd, nadat een zware spoedoperatie aan het hart zijn lichaam te veel werd.

Voor zijn weduwe Diana Peeters, beter bekend als zangeres Diana More, lijkt het alsof haar leven sindsdien stilstaat. “Alles in huis ademt Ivo, ik kan het niet meer aan”, zegt ze in Dag Allemaal. “Wij waren onafscheidelijk, een kwarteeuw lang hebben we lief en leed gedeeld. Wij waren zielsverwanten.”

“Nachtenlang praatten wij met elkaar, vaak tot zes uur ’s ochtends. Geheimen hadden we niet”, vervolgt Diana. “Ivo was de man van mijn leven, nooit zal iemand zijn plaats kunnen innemen, dat weet ik zeker.” Om er na een stilte aan toe te voegen: “Ik begrijp nu hoe Hugo Sigal worstelde met zelfmoordgedachten, hoe diep hij heeft gezeten na het verlies van zijn Colleke.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.