Foto: VTM

Niet alleen Staf Coppens speelt een grote rol in het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens’, ook zijn zoon Beau Coppens komt dit jaar meer aan bod. Hij vertelt er tijdens het programma openhartig over zijn verschillende onzekerheden.

“Voor zijn zestiende verjaardag zijn we samen gaan vissen en hij vertelde me toen heel open dat hij zich nog geen zestien voelt. Hij ziet er jonger uit dan alle anderen in zijn klas en groeit ook trager dan leeftijdsgenoten. Die zijn ook bijna allemaal 1m80, terwijl Beau maar 1m50 groot is. Ik heb daar op die leeftijd ook mee geworsteld, net als mijn broers Mathias en Maarten trouwens. Er zijn al weleens tranen gevloeid”, zegt Staf in Story.

Dan is het natuurlijk je taak als vader om je kinderen op hun gemak te stellen en die onzekerheden uit hun hoofd te praten. Maar dat is niet altijd zo eenvoudig.

“Intussen heeft Beau een groeispurt gehad en dat issue is zo goed als van de baan. Beau beseft ook wel dat het daar niet over gaat in het leven. Maar er blijven andere onzekerheden: naar een nieuwe school gaan, nieuwe vrienden maken, je rijbewijs halen… Dicht op de huid Knap toch dat hij dat allemaal laat vastleggen op beeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.