Foto: VTM

Gert Verhulst heeft ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen van ‘De Tafel van Gert’. Dat seizoen start op maandag 16 september en blikt ook nu weer elke dag terug op de actualiteit.

Maar om het programma te presenteren, moet Gert ook wel weer even de broeksriem aantrekken. Hij wil scherp staan als hij op televisie komt.

“Als ‘De tafel’ loopt, volg ik een strak schema om het tempo vol te houden. Ik start de dag met een uur sporten, let op mijn eten en raak tijdens draaidagen geen druppel alcohol aan. Ook op zondag drink ik niet”, zegt Gert in Het Laatste Nieuws.

Een van de meest spraakmakende afleveringen van het vorige seizoen is die met Bart De Pauw, waar voor één keer geen publiek werd toegelaten.

“Ik voelde vooral stress omdat ik hem niet wilde bruuskeren. Continu zat ik af te wegen hoe ver ik kon gaan met m’n vragen. Ik was bang dat hij op een bepaald moment z’n boeltje zou pakken of zou klappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.