Foto: Vandaag247

De deelname van Hans Otten aan ‘De Verraders’ verliep niet zonder slag of stoot. Naar aanleiding van die eerste aflevering kreeg hij ook een heleboel angstaanvallen.

Zo’n angstaanvallen zijn best opmerkelijk en komen als een grote verrassing voor veel mensen. Iedereen is er namelijk van overtuigd dat Hans het allemaal voor elkaar heeft

“Oké, ik heb het zeker niet slecht gedaan. Maar dat wil niet zeggen dat ik het allemaal wéét, hè? In ‘De verraders’ heb ik voor het eerst openlijk laten zien dat ik het eigenlijk helemaal níét weet: da’s een behoorlijk grote stap voor iemand die zo lang zijn imago heeft bewaakt”, zegt hij in Humo.

Hans durft wel nog eens in de oude gewoontes van vroeger hervallen en doet zichzelf soms nog wel eens anders voor.

“Het gebeurt af en toe nog weleens dat ik uit zelfbescherming weer in die kramp van vroeger schiet en een plastic versie van mezelf presenteer die vooral veel blabla verkoopt (lacht). Ik hoop dat die versie van mij ooit definitief tot het verleden zal behoren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.