Foto: DPG Media

Voor ‘De Verraders’ heeft VTM weer heel wat straffe namen weten te strikken. Een van die namen is Hans Otten. Hij maakt een tv comeback sinds tien jaar. Hij is superbenieuwd hoe de afleveringen van ‘De Verraders’ op televisie zullen overkomen.

“Ik ben superbenieuwd, ik heb nog niets gezien. Onlangs was ik bij vrienden op een barbecue en ik vertelde dat ik last van angstaanvallen had gehad, omdat de eerste aflevering van ‘De verraders’ eraan zat te komen: ‘Wat gaat dat weer geven?’ Vroeger zou ik dat voor mezelf gehouden hebben, maar weet je wat opviel? Als je zoiets vertelt, komen er ineens allemaal verhalen los over twijfels en onzekerheden. Iedereen doet maar wat in het leven, heb ik meer en meer de indruk”, zegt Hans in Humo.

Wie ook zeker zal kijken is Estée, de oudste dochter van Hans. Zij was stomverbaasd dat haar vader meedeed aan het programma.

“Ik kreeg onlangs telefoon van haar: ‘Papa, ik krijg allemaal berichten van vrienden dat jij meedoet aan ‘De verraders’?’ Ze heeft dat programma nog nooit gezien, maar haar vrienden zijn blijkbaar fan, en ze gaan nu watch parties organiseren in Brussel omdat ik meedoe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.