Foto: DPG Media

Nu Hans Otten een terugkeer lijkt gemaakt te hebben naar televisie, hopen de fans van Hans dat er binnenkort ook een terugkeer inzit van ‘Commisaris O’. Dat is het satirische radioprogramma dat Hans had bij Studio Brussel heel wat jaren geleden.

“Alles komt tegenwoordig terug, ik weet het, maar het is echt niet de bedoeling dat de commissaris ooit nog een comeback maakt, ook al spreken mensen me er nog altijd over aan. Dat ze alle afleveringen op cassettes opnamen, bijvoorbeeld – ik was me er destijds totaal niet bewust van dat dat gebeurde”, zegt Hans in Humo.

De tijden zijn ook veranderd en Hans gelooft er niet in dat het programma nog past in deze tijdsgeest.

“Het programma, en met name de figuur van de commissaris, radicaal indruiste tegen alles waar de wokecultuur voor staat. De commissaris was aseksueel en begreep niets van de wereld: in die tijd was dat ruim voldoende om met vrijwel alles weg te komen, maar nu niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.