Foto: VRT

Als het van Conner Rousseau afhangt, dan mogen zijn volgers veel van hem weten. Zo wil een volger weten wat hij zijn kinderen zou aanleren omdat hij het zelf belangrijk vindt.

En daar geeft Conner op Instagram een heel eerlijk antwoord op. Hij vindt het een mooie vraag, maar ook een best moeilijke vraag.

“Hoe je je kinderen wil opvoeden over wat voor mensen je wil dat ze worden. Het is een grote uitdaging denk ik. Let’s give it a try. Ik wil dat ze actief zijn: sporten, werken, geen tamzakken in mijn huis. Sociaal zijn: open staan om vrienden te maken. Maar ook opkomen voor andere kindjes die het moeilijk hebben of gepest worden”, begint hij.

Maar hij wil ook kinderen die zelfzeker zijn. De speelplaats is een plek waar men heel hard kan zijn voor kinderen. Conner wil dat ze weten dat ze thuis wel erg geliefd zijn voor wie ze zijn.

“Maar ik hoop dat ze gezond en gelukkig zijn. En dat ik binnen een strenge en liefdevolle opvoeding hen het kader kan aanreiken en zelf het beste van hun leven te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.