Foto: Vandaag247

Of Regi Penxten binnenkort papa wordt van een jongen of een meisje, dat weten we nog niet met zekerheid. Maar wij zijn niet de enige die nieuwsgierig zijn, ook zijn dochters zijn erg benieuwd.

“Ik heb het tegen mijn dochters moeten zeggen voordat het in de pers kwam. Ze waren blij. Voor hen is het iets meer de ver-van-hun-bedshow, want ze zijn veel meer bij hun mama dan bij mij. Maar ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen het geslacht weten. Maar ik zeg het niet. We houden het geheim, al vind ik het heel moeilijk om het niet te verraden”, lacht Regi in Het Laatste Nieuws.

Op Instagram had Regi al een filmpje gepost dat leek op een gender reveal op Tomorrowland. Maar het blijkt nu toch allemaal voor meer verwarring te zorgen.

“Op Tomorrowland werkte ik samen met de vuurwerkmensen die ook Regi Live doen. Op mijn eerste set had Kristel toevallig een roze jurk aan. Die gasten zeiden: ‘Aha, we zullen eens een genderreveal doen: roze confetti.’ Op de tweede set had ik – even toevallig – een blauw t-shirt aan. En die mannen wéér: ‘Opnieuw een genderreveal, of wat?’ Hopla, blauwe confetti over 30.000 man. Zelfs mijn pa heeft toen tegen mijn mama gezegd: ‘Het is een jongen, want het stond in de krant.’ Ik heb echt moeten uitleggen dat het nog altijd een geheim is. Ik denk na over een goed moment voor de échte genderreveal.””

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.