Foto: Play4

Deze week is het Tine Embrechts die de touwtjes in handen heeft bij ‘Café Congé’ en zij wilde graag Conner Rousseau verwelkomen bij haar op de bank.

De twee kennen elkaar natuurlijk al van in ‘The Masked Singer’, maar Tine wou toch eens praten met Conner over zijn politieke ambities. Daar vertelt hij dat hij sinds zijn 26ste met niks anders bezig was dan met zijn job als politicus.

“Ik ben op mijn 26ste voorzitter geworden. En de eerste vier jaar dacht ik: ‘och al die treut over kinderen krijgen en over een relatie enzo… ik was meer van ‘mijn job, mijn job, mijn job’, tot ik gestopt was met politiek en plots keiveel op de trein naar Amsterdam of Breda zat”, vertelt hij aan Tine.

Op zo’n momenten had Conner tijd om na te denken en begon hij te beseffen dat hij eigenlijk niks had, nu de politiek was weggevallen.

“Ik ben nu ook niet echt op zoek naar iemand en ik ga hier geen oproep doen, maar mijn privéleven is nu gewoon triestig. Ik heb wel een hele goeie bende vrienden en een fijne familie, maar ik kom ’s avonds wel alleen thuis. Ik heb ook nog nooit een echte relatie gehad. Maar ik hoop wel dat er verandering aankomt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.