Foto: VRT

Net voor presentator Sven de Leijer afgelopen zomer aan zijn vakantie begon, werkte hij nog het nieuwe seizoen van de quiz ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’ af: “Ik werd gevraagd die quiz over te nemen van Philippe Geubels, die het te druk had met optredens en de voorbereiding van de nieuwe reeks van ‘Taboe’”, vertelt hij in Primo.

“Voor mij was het programma één groot circus met liefst tien camera’s. Dat is toch een andere beleving dan de programma’s die ik tot nog toe heb gedraaid. Het was leuk om nog eens iets nieuws te kunnen doen”, zegt Sven.

“En daarnaast ben ik ook al begonnen met de voorbereiding van ‘Vrede op aarde’ en dat voor de achtste keer. Er zijn niet zoveel programma’s die zoveel seizoenen krijgen. Jaar na jaar wordt het format dan ook beter omdat je de valkuilen beter kent”, meent Sven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.