Foto: VTM

Als Pat Krimson naar een film wil kijken met zijn vrouw Loredana, dan kan hij maar beter geen film opzetten waar veel bloed aan te pas komt. Daar heeft Loredana haar buik van vol.

“Vroeger heb ik in de bioscoop nog naar de ‘Saw’-films gekeken, maar nu hoef ik die horror niet meer op mijn netvlies. Ik kan niet tegen nepbloed, maar ook niet tegen echt. Zelfs bij een voorstukje van ‘Kinderziekenhuis’ of ‘De MUG’ kan ik niet blijven kijken. Ik zou geen goede verpleegster zijn, dus ik hoop dat VTM me nooit belt voor ‘Een echte job’. Als ik stage zou lopen op een spoeddienst? Dan betwijfel ik dat ik de middagpauze haal”, lacht ze in Tv Familie.

Geef Loredana maar liever een optreden dat ze mag doen dan iets met bloed. Maar wat als ze moet kiezen tussen 10 intieme kleine shows of de grote festivals.

“Het is moeilijk om te kiezen, omdat ze allebei hun charme hebben. In een kleine zaal heb je wel meer voeling met het publiek. Maar of we nu optreden voor 1.000 of voor 10.000 man? Ik smijt me altijd voor 200%.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.