Foto: Groep24

In het verleden werden al eens vragen gesteld over de intenties van Junior Planckaert in de liefde. Vragen die weer boven komen drijven nu ook zijn relatie met Pauline na twee jaar weer is uitgedoofd.

Volgens Dag Allemaal lijkt Junior in z’n relaties dikwijls weinig geïnteresseerd of op z’n minst wat afstandelijk te zijn. Het weekblad schrijft dat we hem vooral zien opfleuren wanneer hij zich kan uitleven in een persoonlijk project. Zoals z’n rallywagen bijvoorbeeld, nog altijd een grote passie ondanks enkele zware ongevallen en bijbehorende blessures.

“Ach, je gaat Junior nu niet meer veranderen”, zegt een intimus. “Is het met die ingesteldheid moeilijk om een stabiele relatie op te bouwen? Misschien wel. En een romanticus zal hij ongetwijfeld ook nooit worden. Maar Junior is wél oprecht, zoals de rest van z’n familie. Niets is gespeeld of in scène gezet. Ook niet in z’n relatie met Pauline dus”, verzekert die.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.