Foto: VRT

Als Saartje Vandendriessche nu nog een nieuwe opdracht aanneemt, dan is een belangrijke vereiste dat ze zich veilig voelt en dat de mensen met wie ze samenwerkt haar een goed gevoel geven.

“Ik kan heus wel tegen kritiek en waardeer feedback, maar ik vind het heel belangrijk een goede connectie te hebben met mensen met wie ik in zee ga. Ik heb onlangs nog van Pickx+ lovende woorden gekregen over hoe ik voor hen als vliegende reporter op een open, vrije en respectvolle manier verslag heb uitgebracht over de Antwerp Pride. Die waardering heb ik bij de VRT op het laatst heel hard gemist”, zegt Saartje in Story.

Na haar ontslag bij VRT heeft ze toch even moeten zoeken welke richting ze zou uitgaan. Ze heeft verschillende zaken overwogen. Maar uiteindelijk bleef ze dicht bij waar ze denkt het beste in te zijn.

“Taal en communicatie zullen altijd belangrijk blijven in wat ik doe. Ik beschouw mijn werk als spreker, moderator en gastvrouw voor bedrijven en brand ambassador niet als een bijbaantje. Ik steek daar net zoveel energie en werk in en krijg ook coaching om steeds beter te worden. Wat me constant drijft, is de zoektocht naar hoe we onze energie kunnen blijven optimaliseren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.