Foto: VTM

De opnameschema’s van de populaire VTM-soap Familie kunnen soms best pittig zijn, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Story.

“Ik heb het mentaal en fysiek heel hard gevoeld. Ook omdat ik me altijd heel hard inleef in mijn rol. En ook het komende seizoen staat er weer veel te gebeuren”, verklapt Caroline Maes, die Mieke in de serie vertolkt.

Uiteraard wil iedereen te weten komen wat er volgend seizoen te gebeuren staat, helaas kan de actrice zelf niet veel vertellen. “Niemand gelooft me, maar ik weet oprecht nog niet wat er staat te gebeuren”, legt ze uit. “Ze creëren er een heel groot mysterie rond. Ik ben zelf ook heel benieuwd, maar ik heb het wat losgelaten. Ik laat het op me afkomen. Na 24 jaar is Miekes verhaal naar mijn gevoel nog altijd niet uitverteld. Integendeel zelfs.”

Mocht het acteren op een dag toch stoppen voor Caroline, dan is de kans reëel dat ze een parfumerie gaat beginnen. “Ik combineerde mijn studies aan de showbizzschool met een opleiding schoonheidsspecialiste. Ik maak al mijn eigen dagcrème, lipgloss en mascara omdat ik niet tegen chemische dingen kan. Het volgende op mijn lijstje is een eigen parfum.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.