Foto: Vandaag247

Gustaph is sinds zijn deelname aan Eurosong een ware ster in Vlaanderen en zelfs in Europa. Hij heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken en daar is hij meer dan fier op.

“Zoals bij elke job komen er ook stress en minder leuke dingen bij kijken, maar het is toch vooral genieten. Het was ooit anders, hoor. Als 18-jarige had ik zoveel andere dingen aan mijn hoofd dat ik me niet goed kon concentreren op het zingen. En vijftien jaar geleden zat mijn carrière ook in het slop. Ik had nog wel genoeg werk, maar miste de vlam en de passie die me eerder dreef. Ik heb toen zelfs overwogen om een opleiding tot immomakelaar te volgen”, zegt Gustaph in Tv Familie.

Er is heel wat veranderd en Gustaph kreeg zelfs een visioen waarin hij zichzelf als zeventiger zag optreden in een café op bierbakken.

“Dat droombeeld was hét puzzelstuk dat ik nodig had om mijn leven simpeler te maken. Net als Willy Sommers ben ik gemáákt voor het podium. Of dat nu een kleine spiegeltent is of een groot Sportpaleis: optreden is elke keer weer kicken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.