Foto: PhotoNews

De onderhandelingen voor een nieuwe regering zijn met een sisser afgelopen, de deadline werd niet gehaald. Naar de reden is het niet ver zoeken…..

Sammy Mahdi is er het hart van in, de vijf partijen hadden de kans om tot een akkoord te komen, maar dat is dus dus niet gebeurd.

“De voorbije weke keihard gewerkt aan grote veranderingen die dit land nodig heeft. Zodat werkende mensen meer koopkracht overhouden en het systeem eerlijker wordt. De voorbije dagen veel met de collega’s gebeld en geprobeerd om oplossingen aan te reiken om uit de symbolenstrijd te blijven”, zucht Mahdi.

“We hadden de unieke kans om aan een ongeziene snelheid een ambitieuze regering op poten te zetten. Dit is zuur. Aan het centrum heeft het niet gelegen. En zal het niet liggen. Ik moet dit even laten bezinken, maar opgeven doen we niet. Merci ook aan de formateur en alle constructieve mensen van de andere partijen met wie ik in werkgroepen uren, dagen en nachten heb doorgebracht. Tot snel”, besluit Mahdi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.