Foto: VTM

Door de sportzomer zijn er tijdens de zomermaanden heel wat minder uitzendingen en opnames geweest van ‘Zomerhit’. Slechts twee afleveringen werden ondertussen al opgenomen en de grote finale vindt dan weer plaats op 31 augustus.

Dat betekent natuurlijk ook een pak minder werk voor presentatoren Niels Destadsbader en Siska Schoeters. Zij wagen zich in het Nieuwsblad aan een gokje wie de wedstrijd zou kunnen winnen.

“Maksim en Hannah Mae scoren de grootste hit, maar dat wil niet zeggen dat hij daarom wint. Onderschat de fans van Aaron Blommaert en zéker die van Average Rob niet.”

Wie dit jaar niet genomineerd is, is Niels Destadsbader zelf. Hij lastte een sabatjaar in op vlak van muziek en bracht dus geen zomersingle uit. En dat vond hij zelf misschien toch een beetje moeilijk.

“Mijn hart bloedde vooral. Normaal hou ik online verhalen van collega’s wat in de gaten. Maar nu merkte ik vooral dat ik eerder wegscrolde. Omdat het een beetje pijn deed. Zoals bij een ex die voor het eerst haar nieuwe partner toont. Je bent blij voor haar, maar da’s toch makkelijker als je zelf óók een lief hebt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.