Foto: Play4

Conner Rousseau maakte tussen de onderhandelingen door tijd voor een korte Q&A op Instagram, iets wat hij wel vaker doet. Eén van de vragen die hij kreeg was of hij zaken uit het verleden anders had willen doen en wat dat dan wel zou zijn.

“Ik denk dat iedereen daar mijn belangrijkste antwoord op weet”, zo start het antwoord van Rousseau. En dan heeft hij het wellicht over wat er eerder in een café in Sint-Niklaas is gebeurd en waarvoor er een klacht tegen Rousseau werd ingediend.

“Verder zou ik niet zo jong voorzitter geworden zijn. Ik vind de afgelopen 4 jaar een ongelofelijke ervaring. Anderzijds heb ik heel veel gemist als twintiger en dat komt nooit meer terug”, bekent Rousseau.

“En dan kleine dingetjes. Maar van de meeste zaken heb ik geen spijt of zou ik hetzelfde doen. Moest je op voorhand altijd de uitkomst weten, dan maakt niemand nog fouten. Of is iedereen perfect. Dat zou ook maar saai zijn”, besluit Conner Rousseau.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.