Foto: VTM

Hoewel de meeste mensen zouden verwachten dat ‘B&B Zoekt Lief’-kandidates Cynthia en Nathalie kletterende ruzie zouden hebben, zijn de twee eigenlijk de beste vriendinnen.

Dat hebben ze volgens Nathalie allemaal te danken aan kandidate Wendy die Nathalie om haar vinger probeerde te winden met allemaal leugens.

Gelukkig is Nathalie haar bezoekje aan B&B-uitbater Bart in Tenerife goed bevallen. Ze gaat er zelfs opnieuw op vakantie.

“Of dat wil zeggen dat Bart en ik een koppel zijn geworden? Daar mag ik niets over zeggen’, lacht ze geheimzinnig. ‘Maar over Bart in elk geval geen kwaad woord. Hij is jong van geest, altijd bereid om te luisteren, een harde werker en heeft prachtige ogen, een topkerel! Ik had van dag één een klik met hem. Er is zeker een diepe vriendschap”, bekent ze in Dag Allemaal.

Het geloof in de liefde was Nathalie helemaal kwijt door haar scheiding 5 jaar geleden. Ze is belogen en bedrogen en wilde liever single zijn. “”B&B Zoekt Lief’ is voor mij meegevallen. En als ik zie hoe het die vrouwen bij Jelmont in Portugal is vergaan, ben ik héél blij dat ik bij Bart terechtgekomen ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.