Foto: VTM

We hebben allemaal wel van die dagen waarop we niet goed in ons vel zitten. Ook Steffi Mercie ontkomt er niet aan. Maar zij heeft enkele remedies om zich snel weer goed te voelen.

“Ik trek een toffe outfit aan waarin ik me supergoed voel. Pas op, er zijn dagen waarop ik alles wat ik aantrek lelijk vind omdat ik me onzeker voel, maar meestal helpt dat toch een beetje. Een goede tip die mij helpt, is je omringen met mensen die je graag zien om wie je bent en niet om hoe je eruitziet”, klinkt het in Flair.

Steffi heeft veel geluk met een partner als Gerben Tuerlinckx aan haar zijde. Hij weet perfect hoe hij haar zelfvertrouwen een boost moet geven.

“Ook mijn ouders en vriendinnen weten dat ik heel onzeker ben en kunnen me oppeppen. Verder volg ik op sociale media enkel mensen die me inspireren en geen accounts die me slecht doen voelen over mezelf.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.