Foto: VTM

Wanneer je vraagt naar het meest memorabele restaurantbezoek van Celine Van Ouytsel, dan moet ze daar niet zo heel lang over nadenken. Dan denkt ze meteen terug aan de pasta carbonara.

“Ooit zat ik op restaurant in Firenze (in La Giostra voor de nieuwsgierigen) pasta carbonara te eten in het bijzijn van… Leonardo DiCaprio! Hij zat aan de tafel achter ons. We hebben hem netjes met rust gelaten, maar ik heb toch maar mooi dezelfde lucht ingeademd”, lacht Celine in Tv Familie.

Een goed restaurantbezoek, daar kan Celine Van Ouytsel wel wat geld aan uitgeven. Maar ze zorgt er ook voor dat ze voldoende kan sparen.

“Uiteraard kan geld uitgeven aan kleren of schoenen kortstondige gelukjes opleveren. Maar jezelf op het einde van de maand geen zorgen hoeven te maken of je de rekeningen wel of niet zult kunnen betalen, is pure luxe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.