Foto: VTM

Wie voor een all-in vakantie kiest hoeft zich vaak verder geen zorgen te maken over geld. Heel wat mensen willen dan ook graag zo min mogelijk geld uitgeven wanneer ze op vakantie zijn.

“Op vakantie geven mijn vriend Andreas en ik doorgaans vooral geld uit aan eten. Winkelen doe ik op reis niet. Behalve dan voor een magneet, want da’s een traditie. Ik wandel ook liever te voet naar bestemmingen dan een taxi te bestellen en daar veel geld aan uit te geven”, zegt Celine Van Ouytsel in Tv Familie.

Nochtans winkelt Celine wel graag en dan het liefst met haar mama Carine. En Celine weet ook heel goed waar ze graag geld aan uitgeeft.

“Ik geef liever een groter bedrag uit aan een designerhandtas die een betaalbaardere outfit naar een hoger niveau kan tillen dan andersom. Voor kleding ga ik altijd op zoek naar solden en koopjes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.