Foto: VTM

Het is zomer, het is prachtig weer en dat betekent voor veel mensen: vakantie! Ook Celine Van Ouytsel moet je het geen twee keer vragen om op vakantie te gaan. En dan neemt ze het liefst een bikini mee in plaats van een badpak.

“Ik kies voor een bikini, omdat ik een waterrat ben en badpakken altijd zo lang nat blijven. Maar ik heb zeker evenveel badpakken als bikini’s in mijn kast hangen”, zegt Celine in Tv Familie.

Wat voor Celine ook belangrijk is, is dat haar bikini niet alleen comfortabel is, maar het mag ook een beetje sexy zijn.

“Ik moet er mij zelfzeker in voelen, dat is een must. En ik kies ook liever voor kwaliteit dan voor een goedkoper model dat sneller verslijt. De laatste jaren grijp ik steeds vaker naar neutrale, klassieke tinten zoals wit, zwart en nude. Ik vind dat klassevol, sexy en toch ook leuk. Wel opletten met beige/nude bikini’s. Als de tint te fel aanleunt bij je eigen huidskleur loop je het risico er helemaal naakt uit te zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.