Foto: VTM

Met Willy Sommers stond Aaron Blommaert enkele weken aan een stuk op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ als presentators van dienst. Maar de twee zijn ook collega-zangers. Willy is 72 en staat nog altijd op een podium. En daar kijkt Aaron erg naar op.

“Ik zei het onlangs nog tegen Willy, dat hij echt one of a kind is. Hij speelt meer dan 200 shows per jaar, hé. Je moet al veel chance hebben én erg gedreven zijn om dat vol te houden. Ik zou er alvast voor tekenen”, zegt Aaron in TV Familie.

Het grote geheim van Willy is zelfrelativering. Maar ook hard werken en goesting zijn zijn key to succes. Je zal Willy niet snel iets tegen zijn zin zien doen.

“Hij heeft de luxe om kieskeurig te zijn. Hij neemt het leven zoals het komt en daarom noem ik hem altijd ‘nonkel Willy’. Zonder het te beseffen, geeft hij automatisch goede raad. Ik ben jaloers op de joie de vivre waarmee hij door het leven fietst. Op het podium is Willy supergeconcentreerd en toch zie ik hem ook nog genieten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.