Foto: Vandaag247

Wanneer augustus er zal opzitten, heeft Aaron Blommaert er een ongelooflijk drukke zomer opzitten. Hij zingt, presenteert en acteert en moet er vooral over waken dat hij voldoende ontspanning inlast na het werk.

“Ik maak mijn hoofd graag leeg door te sporten. Of het nu padellen, lopen of fitnessen is, maakt niet zoveel uit. Daarnaast ga ik ook graag naar de bioscoop. Ik geniet enorm van op een podium staan en optreden, maar er is één ding dat ik nog liever doe en dat is naar de cinema gaan”, lacht Blommaert in Tv Familie.

Aaron zit dit jaar al 10 jaar in de showbizz en begon op zijn 12 jaar. Dat zou je gerust straf kunnen noemen.

“Toen ik begon en meedeed aan ‘Wie wordt Junior?’ was ik amper tien jaar. Een dik jaar later speelde ik al mee in de allereerste Ketnet-musical ‘Kadanza’. Toen was het allemaal nog onschuldig; het was niet bedoeld om mijn boterham mee te verdienen of een carrière op te bouwen. Mijn werk is nog steeds een uit de hand gelopen hobby.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.