Foto: PhotoNews

Wist je dat Average Rob misschien nooit een bekende YouTuber was geworden. Hij was een erg goede zwemmer en heeft zelfs enkele titels behaald. En misschien was hij ook wel ooit wereldkampioen stokpaardrijden geworden.

“Helaas: het wereldkampioenschap stokpaardrijden wordt in Finland georganiseerd en daar laten ze geen niet-Finnen toe. Zo is het natuurlijk makkelijk”, lacht Rob in Humo.

Rob kijkt graag naar sport en was deze zomer een van de grootste supporters van onze Belgische sportmannen. Zo ook van onze rode duivels en Remco Evenepoel. Maar wat zou hij zelf het liefste zijn: een coureur of een Rode Duivel?

“Dan misschien toch een Rode Duivel: wielrenners moeten veel harder trainen. Voetbal is meer een showsport, en ik ben een showman. Voor de vibes zou ik in die ploeg wel iets kunnen betekenen: af en toe eens zot doen voor het publiek, weet je wel? Een Belgische ambassadeur die per ongeluk ook een beetje kan sjotten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.