Foto: VTM

Anno 2024 weet je dankzij social media nog vóór je op date gaat vaak al heel goed welk type persoon je voor je zal hebben. En dan heb je… de deelnemers van Blind Getrouwd. In een nieuw seizoen van het sociale experiment dat dit najaar van start gaat bij VTM, leggen 8 nieuwe lefgozers hun lot én hart in de handen van de Blind Getrouwd-experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck.

4 mannen en 4 vrouwen stappen in het huwelijksbootje, zonder te weten met wié ze in de echt worden verbonden. Wie komt verliefd uit dit negende seizoen? Voor wie wordt het finale keuzemoment, na een pittige periode van samenwonen, de kers op de (bruids)taart? En voor wie blijft liefde vooral een werkwoord? Onderstaande acht nieuwe vrijgezellen lijken klaar voor de rest van hun leven, maar zes weken lang ontdekken ze samen of dat ook écht zo is.

In dit nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is de spanning opnieuw te snijden. Maar déze keer zitten de bruid- en bruidegoms-to-be al op de vooravond van hun huwelijk met klamme handen, een parelend voorhoofd en zweetkringen onder de oksels. Want nog voor ze naar het altaar schrijden en oog in oog komen te staan met hun partner voor het leven, wacht hen al een eerste beproeving: ze ontmoeten hun schoonfamilie. Maken ze een goede eerste indruk op de bomma? Kunnen ze om met de flauwe mopjes van hun schoonvader? En laten ze hun schoonmoeder in spe met een gerust, of net bang hart achter? Als dàt maar goed afloopt…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.