Foto: Fonny Gijsels

Hoewel Micha Marah niet meer zo vaak in de spotlights staat als vroeger, vindt haar nichtje Coralie het nog altijd heel erg leuk om te stoefen met haar bekende tante. En dat vinden vooral de leerkrachten erg leuk.

“Zij zijn grootgebracht met Micha Marah. Bij de jongere garde is dat veel minder of niet het geval. Tante is ook altijd goed gekleed en telkens weer even hip. Ze is mee met haar tijd en is niet blijven hangen in de jaren stillekes”, zegt Esmee in Primo.

Bekend zijn is natuurlijk leuk, maar het brengt soms ook minder leuke momenten mee. Zo word je natuurlijk altijd en overal herkend, ook op momenten waarop het niet altijd goed uitkomt.

“Een tijd geleden stopten we bij een Delhaize en hoorde ik mensen fluisteren: ‘Is dat Micha Marah?’ Ik riep meteen ‘ja’, want ik was zo fier als een gieter”, glundert Esmee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.