Foto: Vandaag247.be

Als het van Jan Smit zijn zoon Senn afhangt, dan gaat hij zijn vader achterna. Senn heeft nu de leeftijd waarop het voor Jan allemaal begon en hij kan net zo goed zingen en acteren als zijn vader.

“Het was makkelijker geweest mocht hij niet kunnen zingen. Weet je, ik ben voorstander van eerlijk zijn tegenover mijn kinderen. Ik ben zelf ook zo opgevoed. Ik heb al veel mensen ontmoet, volwassenen, die jarenlang door hun ouders werden gestimuleerd om iets te doen in de muziek, maar ik heb al regelmatig gedacht: ‘Misschien had iemand ooit moeten zeggen dat ze ’n perfecte huis-, tuin- en keukenzanger zijn, maar dat ze niet geschikt zijn om in de showbizz te stappen’. Snap je”, zegt hij in Primo.

Maar Jan kan niet ontkennen dat zijn zoon talent heeft en dat hij erg toonvast kan zingen. Al zullen de verwachtingen wel hoog gespannen zijn met een achternaam als Smit.

“Het zal niet makkelijk zijn inderdaad, maar dat moet hij zelf ondervinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.