Foto: VTM

Hij vindt het goed zo

Het is de laatste tijd wat stiller geweest rond Sean Dhondt. Hij was niet zo vaak te zien op televisie, maar ook niet te horen op de radio. Hij kon nadien toch aan de slag bij Q-allstars en bereid zich nu voor op de komst van zijn dochtertje

“Ik was even uit beeld, maar nu komen er weer veel nieuwe dingen op me af. We zijn in juni verhuisd naar een nieuwe thuis en kijken uit naar de geboorte van onze prinses. Alles volgt elkaar op en het zijn allemaal unieke gebeurtenissen. Voor het eerst vader worden is iets waar ik lang naar uitgekeken heb. Nu staat het stilaan voor de deur. Ik zit op een roze wolk”, zegt Sean in Primo.

Het is heel wat mensen ontgaan dat Sean nog altijd radio maakt, maar hij neemt toch al enkele maanden het namiddagblok voor zijn rekening bij Q-Allstars.

“Ik ben de netstem van Joe FM en spreek of zing hun jingles in. Radio maken vind ik nog altijd heel plezant. Ik had het nooit gedacht toen het negen jaar geleden begon bij Q. Dat leek me toen een leuke zijstap naast de dingen die ik toen deed in de muziek en op tv. De rechtstreekse interactie die je hebt met de luisteraar is toch wel uniek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.