Foto: VTM

Terwijl de schoolvriendinnen van Zita Wauters nu volop van een lange vakantie kunnen genieten, is het voor Zita zelf vooral een zomer van hard werken. Maar Zita waakt er wel over dat ze nog altijd voldoende tijd maakt voor iedereen.

“Veel van mijn vriendinnen zijn ouder dan ik en werken ook al, dat is dus geen probleem. En hoe druk het ook is, ik probeer nog altijd tijd voor hen vrij te maken. Dat is soms wat puzzelen, maar komt altijd goed. Bij mijn vriendinnen zijn, ontspant me ook”, zegt ze in Story.

Zita wil het ijzer smeden nu het heet is en grijpt alle kansen die zich voordoen. Maar schrik om zichzelf voorbij te lopen, heeft ze niet.

“Ik ben iemand die graag en veel werkt. Stilzitten is niet mijn beste eigenschap. En mocht het toch te druk worden, dan denk ik dat ik omringd ben door de juiste mensen die daar rekening mee zullen houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.