Foto: VTM

In de beginjaren van Sam Gooris, was hij ontzettend populair. Hij is nu nog steeds populair, maar vroeger leek het toch nog een stapje verder te gaan. Zo moest hij handtekeningen plaatsen om de meest gekke plekken.

“Je kan het zo zot niet bedenken. Maar mijn toenmalige manager was daar strikt in: ik mócht geen handtekeningen zetten op armen, borsten of andere lichaamsdelen. Het moest op papier of een foto zijn. Soms gebeurde het toch, hoor. Ik kan moeilijk nee zeggen en kreeg het niet over mijn hart om fans teleur te stellen”, lacht Sam in Tv Familie.

Misschien wordt er dit jaar nog eens zo’n vraag gesteld aan Sam om een handtekening te plaatsen op een opvallende plaats. Hij is dit jaar weer te gast bij ‘Tien Om Te Zien’ en daar zullen heel wat fans op af komen.

“Ik ben enorm blij dat ik al minstens twee afleveringen mijn nieuwe song mag brengen. Hopelijk kom ik in Westende nog wat oude bekenden tegen met wie ik herinneringen kan ophalen. Je kunt ‘Tien om te Zien’ niet meer vergelijken met de hoogdagen van weleer. Maar dat geldt voor alles. Mis ik dat? Nee, ik heb genoeg gejoel en gekrijs meegemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.