Foto: VTM

Als je Wendy Van Wanten ziet, dan kan je het je amper voorstellen dat de zangeres volgend jaar 65 wordt. Velen denken dan al aan stoppen, maar Wendy weet niet wat de toekomst voor haar nog in petto heeft.

“Ik heb al vaker gezegd dat ik meer wil genieten van het leven. Maar mijn werk is ook een vorm van genieten, en dat geldt volgens mij ook voor Willy. Voor mannen is het misschien wat makkelijker om door te blijven gaan dan voor vrouwen. Op een bepaalde leeftijd zie ik mezelf niet meer springend op het podium staan”, glimlacht ze in Tv Familie.

De zangeres is een echte Oostende en mag ook vaak optreden aan de kust. De zee is voor haar geen toeristische plek waar ze af en toe heen kan.

“Ik heb het ‘zietje’ nodig. De zee is een klankbord voor vreugde en verdriet. Mijn eerste schooldag, mijn eerste kalverliefde, het verlies van mijn mama… Een dagje kust is even heilzaam, maar goedkoper dan een psycholoog.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.