Foto: Vandaag247.be

Tijdens ‘Zomerhit’ staat Zita Wauters in voor het maken van de backstagebeelden en interviews met de bekende artiesten. Heel wat van die artiesten kent ze al en ze moet toegeven dat ze ook fan is van enkele onder hen.

“Ik heb sowieso een heel brede muzieksmaak. Van rock over pop tot techno: ik hou van alles. En zeker ook van Vlaamse muziek. Die zing ik luidkeels mee. We hebben in Vlaanderen zoveel goeie artiesten, in heel uiteenlopende stijlen bovendien. Dan is het appelen met peren vergelijken is. Ik blijf dus liever neutraal, zeker als presentatrice”, lacht ze in Story.

Internationaal kunnen Beyoncé en Jennifer Lopez haar dan weer bekoren. Zij doen alles wat Zita ook graag doet.

“Zij combineren alles wat ik leuk vind: zingen, dansen, acteren en presenteren. Miley Cyrus en Sabrina Carpenter vind ik ook cool. Hoe die zich vol zelfvertrouwen op een podium bewegen, daar heb ik grote bewondering voor. Ik denk niet dat ik ooit zelfs maar tot aan hun enkels zal komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.