Foto: VTM

Hugo Sigal en Nicole Josy waren niet alleen muzikaal een duo, ook als koppel waren ze niet uit elkaar te krijgen. D twee waren altijd samen en vertoefden bijna elke minuut van de dag in elkaars buurt.

“Ik begrijp dat veel mensen dat verstikkend vinden, maar dit was ons leven. En het paste bij ons. In het begin van onze relatie moest ik voor een job drie dagen naar Londen. Na één dag belde ik Nicole op en zei: ‘Schat, dit doe ik nooit meer.’ We zijn nooit meer apart weg geweest. We sliepen hand in hand, gingen zelfs samen naar de kapper, waren onafscheidelijk”, klinkt het in Story.

Dat maakt het natuurlijk extra pijnlijk dat Nicole er niet meer is en dat Hugo nu alleen verder moet. Al is ze er toch altijd overal een beetje bij.

“Ik leg nog altijd verse handdoeken voor haar klaar in de badkamer. En twee washandjes. Aan haar kant van de wastafel. Ik vind het gek om dat enkel voor mezelf te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.