Foto: Contentcuration.be

Door het wangedrag van Adriaan Van den Hoof enkele jaren geleden, verloor hij niet alleen een stukje van zijn mediacarrière, maar ook zijn twee zonen van zestien.

Het is een bewuste keuze van de twee zonen van Adriaan. Zij willen hun vader niet meer zien. Bezoekrecht afdwingen, heeft voor Adriaan weinig nut gehad.

“Dat is horror. Ik hou van die jongens. Ik schrijf ze op belangrijke momenten in hun leven een brief. Die steek ik eigenhandig bij hen in de bus. Ik hoop dat ze die te lezen krijgen”, bekent hij in Het Nieuwsblad.

Het gaat nu wat minder met zijn carrière, maar Adriaan heeft goed zijn geld verdient tijdens de jaren dat hij vaak op televisie te zien was. Dat kan je onder andere zien aan het prachtige huis dat hij heeft.

“Het huis is te groot voor een man alleen. Ik had vroeger meer mensen om me heen. Maar die eenzaamheid van me zat er altijd in. Van het podium stappen nadat ik een zaal uit het dak had laten gaan, en verdrietig naar huis rijden. Soms deed ik het mezelf aan: vijf minuten voor het opkomen nog zitten sms’en met een lief dat het uitmaakte. En toch show geven. De clown met de traan, dat ben ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.