Foto: Contentcuration.be

Adriaan Van den Hoof heeft spijt van zijn fouten. Hij heeft dingen gedaan in het verleden die veel mensen hebben pijn gedaan en dat vindt hij erg jammer. Het had zo niet moeten lopen.

Er wordt wel eens gezegd dat hij weinig empathisch is geweest en zelfs een beetje destructief in relaties.

“Ik hoopte dat ik met het ouder worden steeds minder shit zou moeten dragen. Maar mijn rugzak wordt alsmaar zwaarder. Samen met mijn psychiater probeer ik stelselmatig dingen uit die rugzak te halen en aan de kant te leggen. Maar de miserie blijft maar komen. Kinderen, werk, vader die ziek wordt, financiële zorgen … Het stopt niet”, zucht hij in Het Nieuwsblad.

Mensen verwijten Adriaan ook wel een keer dat hij geen goede vader is geweest voor zijn twee zonen, een tweeling van zestien. Maar dat vindt Van den Hoof zelf niet.

“Ik zou een ongepaste vader zijn geweest door mijn liederlijke leven. Ik aanvaard dat voor een deel, maar een slechte vader was ik niet. Echt niet. Integendeel”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.