Foto: Contentcuration.be

In een dronken bui heeft Adriaan Van den Hoof ooit een vervelende SMS naar Fien Germijns gestuurd. De SMS bestond uit twee woorden, beginnende met de letters F en Y. Iets waar Van den Hoof nu veel spijt van heeft.

“Hoe lomp kan een mens zijn? Wat heeft Fien mij verkeerd gedaan? Niks! Ik heb haar mijn excuses aangeboden. Maar het kwaad heb ik aangericht. Terwijl het om een ergernis van een paar minuten ging. Ik vind trouwens dat ze dat heel goed doet”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Het zat Adriaan niet mee. Dat bericht naar Fien is niet het enige bericht wat hij ooit naar iemand heeft gestuurd. Alleen zat hij na het sturen van een ander bericht met een klacht voor elektronische belaging aan zijn been.

“Je kunt daar al van beschuldigd worden met één tekstberichtje dat fout geïnterpreteerd kan worden. Ja, ik heb eens een bericht gestuurd in het genre van: ‘Als je die keuze maakt, dan dit. En als je een andere keuze maakt, dan…’ Die drie puntjes kunnen veel betekenen, ook iets wat ik mezelf zou aandoen, of zelfs iets positiefs. Ik ben ervoor naar de politie gemoeten. Dat spijt me.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.